12.9.2011

Every day I'm sufflin'Tunnen itseni niin massaihmiseksi, mutta tää biisi on edelleen sellainen, jota jaksaisin kuunnella vaikka koko päivän. Kehitän pakkomielteitä eri biiseihin tasaisin väliajoin ja tällä hetkellä mennään aikalailla tämän ja kolmen muun biisin voimalla: Tonight, Tonight (Hot Chelle Rae), Jar Of Hearts (Christina Perri) ja Elle Me Dit (Mika). Riemuitsin aika kovasti tuon teini-ikäisen kanssa kun zumbatunnilla alettiin partyrockaamaan.

Käytiin tänään kyläilemässä erään tuttavaperheen luona, jotka puhuivat, samalla tavalla kuin täällä, sekaisin englantia ja ranskaa (hallelujah) ja joilla on au pair (hallelujah!). Lähdettiin matkaan hyvinä vieraina: kokattiin brownieseja valmiista cake mixistä... lisää vain kananmunat, öljy ja vettä ja sekoita. Vóila! 

Tuntui hullun hyvältä päästä jakamaan "how long have you been here" kokemuksia jonkun kanssa. Saksalainen F on todella mukava ja välitön tyttö, jonka kanssa saatiin jaettua vähän kielikoulupaniikkia, sitä, miten oikeasti monen vuoden ranskanopinnot voi vain unohtaa ja miten on hullua olla pariisissa. 

Tuttavilta jatkettiin toisille tutuille ja pääsin kokeilemaan zumbaa ensimmäistä kertaa eläessäni. Halusin tähän päivään saakka väittää, että mun rytmitaju on aika hyvä, mutta noh, se sai pienen kolhun tänään. Sufflailtiin ja zumbailtiin kuitenkin aikamme ja oli hauskaa. Tavallaan tekisi mieli jatkaa tuota tuossa tuttavaporukassa aina sunnuntaisin, mutta pitää miettiä olenko valmis maksamaan tunneista kuitenkaan. 

Koska musta tuntuu taas, että isken vain sanoja toisten perään muodostamatta fiksuja lauseita, vaihdan ehkä sufflaileman ihan vain itsekseni ja yritän nukuttaa itseni nopeasti, koska huomenna herätyskello herättää varmasti ihan liian aikaisin kun sovittiin F:n kanssa valloittavamme Pariisin huomenna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti