10.9.2011

"Everything around me seems so much different from where I'm from"


Vielä kaks päivää sitten puhuin huolettomana siitä, miten olo ei ole yhtään koti-ikävöivä. Pohdin, että se ehkä tulisi parin viikon päästä, mutta ne tunteet iskikin nopeammin kuin uskoinkaan.

Ironista on se, etten ole ihan varma mitä kaipaan. Siinä vaiheessa kun makaan sängylläni ja oven ulkopuolella nuorin lapsi pelaa wiitä kaverinsa kanssa ja oman avoimen ikkunani alla takapihan pikkutalossa vuokralla oleva poika puhuu kovaan ääneen puhelimessa, kaipaan sitä, että voisin vain käpertyä sängylleni ja itkeä hetken aikaa. Siinä vaiheessa kun vieritin kyyneleitä, kaipasin meidän koiraa ja sitä, miten se yrittää aina lohduttaa työntämällä nenänsä väkisin kasvoihin kiinni jos itkee.

Mä en oikein tiedä ikävöinkö tällä hetkellä juttuja suomesta, vai enemmänkin sitä, mitä mulla täällä ei ole. Pienet tietämättömyyden hetket arjessa siitä, mitä teen, stressaavat vähän, ja se, etten oikeasti tunne täältä ketään. Kaipaan sitä, että saisin höpöttää jollekin omanikäiselleni, suomeksi tai englanniksi, kaipaan sitä, että joku ymmärtää mitä käyn läpi. Juteltiin host maman kanssa juurikin siitä, miten ensimmäiset viikot on vaikeimpia, kun ei oikeasti tunne ketään vielä kun mun kielikoulukin alkaa vasta parin viikon päästä. Siellä sitten viimeistään tutustuu. 

Tiedän olevani niin mustavalkoinen ihminen, että pystyn elämään triljoona tunnetilaa yhden päivän aikana. Luultavasti jo huominen on parempi päivä ja jaksan taas nauttia elämästä. Välillä tosin tekee pelkästään hyvää vain antaa itsensä olla surullinen hetken ja jatkaa sen jälkeen elämää pää pytyssä.

Ajattelin omistaa päiväni näille kavereille: 


ja


The Big Bang Theory ja Frendit on lempparisarjani ikinä, joten ne, jos mitkä varmasti auttavat. Samalla voin tuhota osan kentältä ostamastani suklaalevystä ja päättää, että elämä hymyilee taas.

ps. se tekstas mulle eilen. oma vikani kun olen niin vaikea, enkä vastannut mitään. 

4 kommenttia:

 1. Mäkin katon aina Frendejä kun ei oo mitään tekemistä :) they rule! Mun koulun nimi on Institut de Langue Francaise, riemukaarelta muutama sata metriä. Et meidän koulut on aika lähekkäin :) Ja huikkaan kyllä sitten sulle, kun oon tulossa sinne! Pitää tehä kunnon turistireissuja, eksyä pikkukaduille ja ottaa miljoona kuvaa kahviloista ja kstedraaleista! :D

  VastaaPoista
 2. voi kyllä nuo huumoriohjelmat on hyviä :) niiden kanssa on vaan hauska relata. yleensä katon vakavempaa, supernatural ja true blood on mahtavia. kaikki tollanen, jossa on tavalliseen elämään sotkettu yliluonnollisia juttuja.

  VastaaPoista
 3. Vastaa ihmeessä! Siinä olis sopiva ensimmäinen kaveriehdokas ennen kielikurssia. :)

  VastaaPoista
 4. The Big Bang Theory on paras sarja ikinä!

  terkuin intootje (pitää laittaa nimettömänä tää kommentti kun ei muuten onnistu)

  VastaaPoista