4.10.2011

"I figured out what the spirit guy wants me to do"

Tiistai on ainut päivä viikosta, jolloin mulla ei ole oikeastaan mitään tekemistä päivisin ennen kuin lapsi pitäisi hakea koulusta. Päätin, että tänään väsyttää ja nukuin pitkään. Oikeastaan sen takia että aamulla unissani kuvittelin ulkona tulevan vettä kaatamalla ja vasta vähän myöhemmin tajusin sen olleen pyykinpesukone. Blondi moment jälleen. Tämä päivä on ollut silittämistä, jota vihaan aika suunnattomasti ja heitin dvd-soittimeen ekan käsiin osuvan levyn (17 Again, hyvää viihdettä) ja ajattelin tännekin jotain saada päivitettyä.

Viikonloppuna lähdin shoppailemaan ostoskeskukseen pariisin länsipuolelle.Mun metropassini oli vanhentunut edellisenä päivänä, joten pääsin itse ostamaan lippua automaatista. Päädyin kyllä sinne minne halusinkin, parin mutkan kautta tosin. Sain viettää kaipaamaani omaa aikaa all by myself, ilman että tarvitsi miettiä host perhettä tai uusia tuttavuuksia. Ei sillä, ettenkö pitäisi sekä perheestä, että tapaamistani ihmisistä täällä, mutta välillä tuntui hyvältä vain olla ihan yksin. Ilta vietettiin barbuque partyissä perhetuttujen luona, jossa oli ihan liian hyviä margaritoja ja ihan liian hyvää quacamolea. Viikon tuskaisen helleaallon jälkeen lauantai päätti olla ensimmäinen päivä, jolloin yö viileni ihan tappavan kylmäksi ja kun koomailtiin sisällä sohvalla, tärisin melkein kylmyydestä.

Sunnuntaina pitkään nukkumista, telkkaria ja rentoutumista, kun edellisenä päivänä en pahemmin ollut ehtinyt ajattelemaan edes omaa nimeäni. Myös suunnitelmia kuukauden päähän.

Maanantai, arki ja koulu. Väsytti tuskaisesti, mutta selvisin silti. Koulun jälkeen englanninkielisten kirjojen metsästystä ja löysinkin hyllyn, jossa määrällisesti kirjoja ei liikaa ollut, mutta olisin löytänyt paljon luettavaa silti. Can You Keep A Secret? ja Water for Elephants lähtivät mukaan, koska kummankin olen halunnut lukea jo pitkään. Kirjasto voisi olla lompakkoystävällisempi vaihtoehto, mutta mulla kulkee pokkarit laukussa mukana aina pienen ikuisuuden ennen kuin saan mitään kirjaa luettua, joten parempi mulle näin.

Vaikka täällä kaikki on ihan loistavasti, tällä hetkellä mielessä siintää se, miten ihan oikeasti taidan päästä sinne Lontooseen kuun lopussa. Host äidiltä asiaa en vielä ole varmistanut, mutta se mulle kerran jo sanoi, että mulla on ne 4 päivää vapaata, jos jonnekin haluan mennä, joten... jee, jonnekin missä jopa ymmärrän kieltä.

3 kommenttia:

  1. Hei tiesitkö sinä, mistä niitä ranskankielisiä muumeja saa? :D Yritän täällä kehittää kahdelle tylsistyneelle poikalapselle jotain tekemistä...

    VastaaPoista
  2. Elsi: tota hmm, meillä ei ollut enää ihan muumi-iässä, joten ei mitään hajua, mutta voisko youtubesta löytyä? :D

    VastaaPoista
  3. Hups, väärä bloggari. :D kun jollakulla suomiaupparilla oli tiedossa ihan joku sivusto, mutta nyt kun muistais että kellä.

    VastaaPoista