23.11.2011

Moments

Random-kuvia puhelimen muistista. Luulin, että näitä olisi enemmän, mutta suurin osa näköjään on illanvietoista enkä ala tuntemattomien pärstöjä täällä julkaisemaan.


Humalassa on hyvä kuvailla leimoja eri baareista. Kuvat onnistuu aina. Tuo on kuitenkin siitä yhdestä paikasta, johon ollaan aika usein eksytty.


Mun keskiviikkojen pelastajat. Kyseessä siis Dolce Custo koneen kahvikapselit, joilla saa nopeasti hyvää kahvia. Meillä on noita kapseleita miljoona laatikkoa alakerrassa, joten huoletta saa juoda. Suosikkini on Café au Lait megasokeroituna, mutta juuri tänään tuo äiti osti meille jotain Caramel Macchiaton tyyppisiä kapseleita, joten niitä pääsen testaamaan huomenna. 


Kuvasin koneen näytöltä siskon facebookista tuon yhden karvakuonon puhelimeni taustakuvaksi. Tuota on ihan mieletön ikävä. 


Se ilta kun toi vodkapullo voitti mut ja ei mennyt ihan hyvin. Katsottiin Lady Gagan konserttitaltiointia Madison Square Gardenilta ennen kuin lähdettiin ulos. 


Lisää baarileimakuvailua, tämä baarista jonka nimestä taikka sijainnista mulla ei ole pienintäkään käsitystä, kun ei ollut meidän päätös mihin mennään. Olisi ehkä kiva selvittää se joskus. 


Tarvitsisin ehkä kunnon kameran mukaan seuraavan kerran kun Gare De Lyonin lähelle eksyn. Siellä oli mielettömän kaunis kello (paljon kivempi kuin Big Ben), jota yritin kuvailla, mutta puhelimen kyvyt loppui kesken. Tää siltä yöltä kun käveltiin vaan ympäri pariisia muutama tunti ja nautittiin. 


Host dad: "Look, she's eating the fruits!"
Host mom: "Well great, Salla will get a gold star next to her name because she's doing that!"

Meillä on vähän näiden vanhempien välillä erilainen näkemys hedelmien syönnistä: isä tuputtaisi niitä koko ajan, äiti taas väittää syövänsä niitä toimistolla jo tarpeeksi, eikä tarvi saarnaa asiasta enää kotona. Kun minä syön hedelmiä, isä ottaa mut liittolaisekseen, jolla puollustella hedelmien ostamista ja niiden lapsille syöttämistä. I don't really care, musta tää hedelmäkori on vaan yksi parhaista jutuista keittiössä. Kiivit on muuten melkein vain mua varten. Tykkään kiiveistä kyllä tosi paljon, mutta jossain vaiheessa pikkuinen erehtyi sanomaan isälleen, että syö aina kaikki kiivit korista ja sen jälkeen se on niitä mulle kuljettanut kaupasta kotiin aina kun käy hedelmäostoksille. 

Siinä ehkä niitä random kuvia ja selityksiä. Pitäisi ehkä muistaa kuvailla vähän enemmän ihan pieniä hetkiä ja juttuja, joita voisi tänne laittaa.

1 kommentti: