14.12.2011

"mä en tule kipeäksi, koska mä päätin, että mä en tule"

Niin no, päätöksethän on aina tosi pitäviä kun vartaloa yrittää komentaa tekemään jotain ja tänään heräsin ihanaan kurkkukipuun, jonka kanssa tässä on päivä eletty. Torkutin herätyskelloa yhteen saakka iltapäivällä, koska tiistai on ainut aamu koko viikossa, jolloin saan vain nukkua jos haluan ja herättyäni tarmonpuuskassa siivosin koko huoneen lattiasta kattoon ja silitin lasten vaatteet. Siinä menikin sopivasti koko iltapäivä, mutta unohdin ainakin kurkkukivun ja muut huolet. 

Siinä huonetta siivoillessani päätin vähän tutkia huulirasvavarastojani täällä kun pelkän yöpöydän päältä löysin viisi huulirasvaa siivotessani. Kuinka paljon niitä sitten oikeasti on?


Ei muuten ole niin iso kasa kuin oletin!


Näillä lähdettiin suomesta: 

- maailman paras huulirasva, Carmex
- parhaimmalle tuoksuva seppälästä ostettu I love... strawberries & milkshake (tämä tuoksuu ihan jollekin tutulle, mutten vieläkään saa päähäni mille)
- 2x Sleekin sävyttävät huulirasvat. Nuo on ihan mahtavia kapistuksia mulle, joka ei oikein tykkää mistään kiilloista yms huulilla kun antavat kevyttä sävyä, mutta eivät tunnu missään


Tässä kohtaa lähti selvästi lapasesta. Lontoossa siis...

- 3x shakerin sisään rakennetut huulirasvat. Oi voi ja söpöys -> kassalle. Jälkeenpäin olen miettinyt, että olisi vain voinut jättää hankkimatta. (Tulivat muuten kolmen paketissa, muuten olisin voinut tyytyä silleen fiksusti vaikka yhteen)
- Vaseliinia, koska sitä nyt on hyvä olla olemassa ihan muutenkin
- 2x Sleekin sävyttäviä juttuja taas, vähän nudemmissä sävyissä tällä kertaa


Ranskasta ostetut taitaa rajoittua näihin:

- Heman lip rescue, joka on ihan loistavaa - ja vihreää - mömmöä. Toimii!
- Hello Kitty huulirasva? En voinut vastustaa kiusausta H&M:llä. Tuskin se mihinkään toimii, mutta ompahan ainakin syötävän söpö!


Loppukevennyksenä laukussa kulkevat kaverit, huulirasva ja pussukka, johon pikkukamerani mahtuu täydellisest. Bonuksena se, että pussukka on "kova" eli kamera ei pääse ottamaan iskua sen sisällä. Pussi hankittu Lontoosta siis kanssa. Kyllä, olen 21 ja kyllä, tykkään Hello Kittystä edelleen ihan hirveästi. Enhän ole ainoa?

Niin kuin jo mainitsin, ei tää tilanne ole ehkä yhtä paha kuin kuvittelin. Tämä tosin kielisi siitä, että mulla olisi kovakin addiktio huulirasvoihin, mutta totuus on se, että useina päivinä unohdan niitä edes huulilleni tunkea, joten jo tällaisten varastojen läpikäyminen tarkoittaisi näiden loppumista ehkä vuoden 2362 paikkeilla. No mutta, kuvattuani nämä, ripottelin taas kaikkien laukkujen pohjalle yhden purkin huulirasvaa (sävylliset lähti meikkipussiin tosin), joten eihän niitä huulirasvoja voi liikaa olla, jos on yksi per laukku?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti