16.3.2012

+22

Välttelen siivousta = päivitän blogia. Hyvä logiikka taas.

En ole saanut aikaiseksi avata tätä tekstikenttää, kun kuvien kaivaminen puhelimelta tuntuu ihan ylivoimaiselta tällä hetkellä ja musta tuntuu, että, jos hypeilen tänne keväästä, se katoaa ihan kohta. Niin se tosin on kai huomenna tekemässäkin, joten nautitaan vielä tämä päivä lämmöstä. Mittari näyttää +22 astetta ja tää on juuri sopiva sää. Maaliskuuksi ainakin...

Viimeksi olen päivittänyt viime torstaina, joten jatketaan saman viikon perjantaista. Sen piti olla pitsa + leffa-ilta kotona, mutta töistä päästyäni (rakastin sitä, että normaalin noin 7 aikaan vapaalle pääsyn sijasta pääsinkin vasta 9 aikaan, eikä kukaan viitsinyt tästä mulle mitään infota!) hyppäsin junaan ja kaverin luokse, jolla oli ilta baby sittausta ja lapset jo nukkumassa. Yritettiin viettää leffailtaa katsomalla Crazy, Stupid Love, mutta luovutettiin puolessa välissä kun nukutti. Pitkät yöunet ja lauantaihin herättyä leffan toinen puoli. Ihan viihdyttävä, parani loppua kohti, mutta tuskin uudestaan katsoisin. Lounas/päivällinen/mikä ikinä onkaan, päivän ainoa ruoka, McDonaldsissa taas vaihteeksi ja itsensä laittamista ennen kuin lähdettiin ulos. Muutama drinkki happy hour baarissa, missä oli vielä ihan mukavaa, mutta sen jälkeen ilta ei enää ollut hyvä. Ei varsinaisesti mitään sanottavaa miksi, mutta ei vain napannut. Yöbussilla kotiin suhteellisen aikaisin ja yllättävän monta tuntia unta. Sunnuntain lähinnä rentoilin sängyssä eri sarjoja katsellen ja nauttien siitä, että ei tarvitse mennä mihinkään.

Maanantai oli hyvä aloittaa koulussa valtakunnallisella ranskan kokeella. Ihan kiva kun ollaan edelleen aika alhaisella tasolla ja toi koe on tarkoitettu kaikille tasoille. Eli siis, vaikka kuinka vannon, että keskityn, jaksoin aina joka osiosta ne ekat pari kysymystä, jotka ymmärsin varmaksi ja sitten kekittymiskyky lähti Ibitzalle ja arvoin vastauksia taktiikoilla "jos tää olis B, tästä muodostuis kiva kuvio" ja "en ole vastannut D:tä hetkeen, tän on siis pakko olla D". Hyvä taktiikka. Tulin suoraan koulusta kotiin ja ensimmäisenä tuo meidän teini-ikäinen tulee kysymään, oonko nähnyt uusimman Desperate Housewives jakson vai haluanko katsoa sen sen kanssa. Ihan niin nopea en ollut ollut, että olisin edellisenä iltana jenkeissä näytetyn jakson jo ehtinyt nähdä, joten yhdessä katsottiin sitä. 40 minuuttia "it's gonna be him, no, it's gonna be her, no, no, no, it must be him" jauhamista ja lopputuloksena se, että käsikirjoittajat on tyhmiä. Muuten tylsä ja normaali maanantai.

Tiistaina nappasin jo heti aamusta junan Emilialle, missä käytiin kaupassa ja palattiin sen luo tekemään pitsaa. Yliarvioitiin selvästi vähän omaa nälkäämme, mutta ruoka oli ainakin hyvää ja sitä oli riittävästi. Rento päivä kun ei tarvinnut huolehtia liikaa asioista. Lasta koulusta hakiessani nappasin sen parhaan kaverin mukaan, joka jäi meille yöksi, joten minun iltani kului lähinnä kokkaillessa, kuunnellessa, että pihalta kuuluu iloista puhetta, eikä katastrofin merkkejä ja hengaillessa ympäriinsä. Helppo päivä kun lapsella on kaveri ja host mamakin oli illan kotona.

Keskiviikkoon olin taas asennoitunut sillä tavalla, että se tulee olemaan ihan kamala. Hmm, ei ehkä sittenkään. Aamun lapsi leikki kaverinsa kanssa omassa huoneessaan, enkä todellakaan ole tervetullut niiden leikkeihin, joten katsoin leffaa sohvalla maman kanssa taas. Lounaalle tuo vei meidät mäkkäriin, minkä jälkeen tehtiin lapsen kanssa yhdessä sen läksyt. Hetki sen jälkeen tulikin lapsen toinen kaveri jo iltapäiväksi meille, joten yritin olla tehokas auttamalla tuota mamaa siivoamaan kaikki toimistotarvikkeensa. Meillä oli taas vaihteeksi maailman huonoimmat vitsit siitä, että "if someone asked you today what you did all day, you could just answer 'oh, I was just sniffing some markers while I let the kid take care of herself'". Löysin siis tuoksutussit ja niitä oli kiva sniffailla :D Illalliseksi kiinalaista ruokaa, minkä jälkeen itse nappasin vielä junan pariisiin kun Emilia täytti 21 ja pitihän sitä vähän juhlistaa. Paljon tanssimista ja ihan mukava ilta. Join sen yhden drinkin, koska seuraavana päivänä olisi töitä (puoli viideltä illalla, mutta kuitenkin) ja hyppäsin yöbussiin ja kotiin.

Torstaina oli helppo herätä päivään jo 11 aikaan ja +21 mittarissa pakotti ulos ja nauttimaan ulkoilmasta. Ihan vähän shoppailua ja paljon aurinkoa. Omat fiilikseni rikkoutui tosin ihan täysin iltapäivään mennessä ja loppu päivä vietettiinkin two seconds away from breaking appart -fiiliksissä, mutta pitää vain yrittää jättää ne ajatukset menneisyyteen ja keskittyä tulevaan. Ei auta jäädä tuleen makaamaan.

Tänä päivänä maailman paras piknik Luxembourgin puistossa taas kun nautittiin auringosta vain monta tuntia ja juteltiin. Sellainen täydellinen rento olo. Nyt istun sohvalla ja välttelen siivoamista, joka mun on PAKKO mennä ihan juuri tekemään, oma huoneeni kun näyttää sen verran atomipommin räjäyttäneeltä. Mutta kun ei yhtään hyvita? Pyykkikone päätti just hiljeta alhaalla, joten ehkä mun on pakko ottaa itseäni niskasta kiinni ja yrittää edes saada jotain aikaiseksi. Voin nauttia ajatuksesta, että illalla mennään syömään sushia ja unohtaa ajatuksen huomisesta kun onnistuin taas solmimaan vähän suunnitelmia ja unohtamaan vanhat ja nyt en oikein tiedä miten saisin tilanteen käärittyä silleen, etten pettäis lupaustani kenellekään ja kaikki menis hyvin. We'll see.

Nyt. Siivoamista. Kuka pelastaa mut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti