13.4.2012

Au revoir, Paris!

Tää yks sai juuri remonttisiivouksen selätettyä - kaikki tavarat kaapeissa tai matkalaukuissa ja minä luulin sen olevan mahdotonta - ja suuntaa kohta kurkkaamaan öistä pariisia viimeistä kertaa muutamaan viikkoon. 

Hyviä lomia kaikille ranskassa oleville ja todettakoon, että minusta ei välttämättä tulla kuulemaan mitään pariin viikkoon. Sunnuntaina lentokoneen nokka suuntaa viikoksi Fuerteventuralle, sen jälkeen olisi neljä päivää vapaata kaverin luona ja toiset neljä on omat vanhemmat tässä rakkauden kaupungissa. Joten kirjoittelen ehkä vasta toukokuun alussa taas tarinoita tänne. Pärjäilkää! Tämä yksi lähtee nyt keskustaan kerrankin mielestään näyttäen ihan nätiltä.

ps. mulla on pidemmät irtoripset päässä kuin ehkä ikinä ennen on ollut, kuvissa niitä ei kuitenkaan näy. Mielenkiintoista!

4 kommenttia:

 1. Mun blogien lukeminen on ollut ihan retuperällä varmaan parin kuukauden verran, eli piti käydä lukemassa monen monta postausta täältä! Ihanan kamala kaipuu ulkomaille on taas takaraivossa, ja sä oot saanut mut haaveilemaan Pariisista entistäkin enemmän, mutta tällä hetkellä on pakko myöntää, et Suomessa olokin maistuu ihan yllättävän hyvin.. :3

  Ei mulla mitään järkevää kommentoitavaa tainnut olla, kunhan halusin kertoa et tätä blogia on ihana lukea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. musta tuntuu, että saan itsekin välillä itseni haaveilemaan pariisista, vaikka olenkin täällä ja itse elän joka ikisen hetken, joista tänne kirjoitan. tiedän, että ei kuulosta yhtään järkevältä, mutta kun pelkään suomeen paluuta ja ikävöin jo valmiiksi tätä kaupunkia... toivottavasti huomaan itsekin viihtyväni sitten suomessa taas kun sinne saakka palaan... Mutta sä oot nyt vaihtanut takaisin suomeen ilmeisesti vai?

   ja aina ei tarvi olla järkevää kommentoitavaa, musta on ihana että luet tätä blogia ja jaksat jättää kommentteja!

   Poista