23.5.2012

videoterveisiä pariisista!

Olen nyt vähän pudonnut kärryiltä tän blogin kanssa.

Harrastan päivittäisiä paniikkikohtauksia sen perään, etten halua lähteä Pariisista, kuuntelen Simple Planin Summer Paradisea repeatilla tunteja ja samaistun liian moniin sanoihin. Pelottava.

Viime perjantaina kuvasin teille vähän video-terveisiä Eiffeltornin alta:


Tosiaan, parin vodka-redbullin jälkeen oli hyvä idea maata nurmikolla selällään, katsella taivaalle ja höpistä pieni video myös blogin lukijoille. Oli aika täydellisen mahtava fiilis tuossa hetkessä kun videota teille kuvasin ja samoin koko viikonloppu oli maailman onnistunein. Kuvittelin antaneeni numeroni perjantaina niin väärälle jätkälle kun ihminen vain voi antaa, mutta mikä johtikin siihen, että lauantaina oltiin bileissä jättimäisessä sirkusteltassa, jossa soitettiin musiikkia myös Greasesta. Välillä pitää tarttua niihin hulluimpiinkin tarjouksiin ja nauttia vain täysillä!

2 kommenttia:

  1. Vooi että tulee himo päästä Pariisiin. Olin just vielä tämän viikon tiistaina Disneylandin alueella ja harmittaa kun ei tällä kertaa Pariisin keskustassa käyty, tuo Eiffeltornin alue on vaan niin ihanaa♥ Sinne on pakko päästä. Tuli niin kiva fiilis tosta välkkyvästä Eiffelistä :) Joten kiitokset videosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi Disneyssäkin on taikaa, vaikka Pariisin keskustaan ei pääsisikään. Mä rakastan makoilla noilla nurmikoilla ton tornin ympärillä, missä on rauhallisempaa ja saa nauttia lämpimistä illoista (:

      Poista