30.6.2012

I'm gonna miss you

Niin kuin sanoin, mun elämä on harmittavan tapahtumatonta tällä hetkellä. Päivät pyörii lähinnä töiden ja väsymyksen ympärillä tässä varmaan vielä ainakin toisen viikon ennen kuin mieli ja vartalo on asennoitu aikaisiin herätyksiin ja työntekoon. Vähän vaikea tästä kääntää tää unirytmi takaisin ihmismäiseksi kun syksyn jälkeen en ole joutunut heräämään kuin aikasintaa 9:30 aamulla ja viimeiset kolme kuukautta juuri silloin kun mieli tekee, kun ei ollut enää edes koulua. (Silloin kun mieli tekee tarkoitti harmittavan usein puolta päivää...). Vielä kun multa vietiin auto viikonlopuksi ja siinä missä autolla ajan tuon melkein 8 kilometriä noin kymmenessä minuutissa, bussilla keskustan kautta matkaan saakin varata melkein tunnin. Aamu-unisen painajainen.

Viimeisen viikon aikana olen tullut: 


Immuuniksi kiljumiselle ja tullut taas kerran siihen tulokseen, että tykkään työstäni ja työkaverit on ihan huippuja. 


Tullut siihen tulokseen, että Angry Birdsejä on aika vaikea taivuttaa sellaiseen tyylikkäästi suomenkieleen uppoavaan muotoon. Kyllä se tästä. Söpöyttä tosin on, kun joku nelivuotias ilmoittaa kovaan ääneen "me mennään katsomaan ängri bööööördsejä" ja on selvästi superinnoissaan asiasta. 


Viettänyt ihan liian kauan tietokoneella katsoen Sinkkuelämää...


... ja The Big Bang Theoryä. Sheldon <3


Nauranut sille kuinka vanha Sinkkuelämä oikeasti onkaan, kun pelkkä sähköpostin hankkiminen oli suuri kynnys Carrielle. 


Äksyillyt kielelleni, jonka lävistys ei nyt tykkää musta. Kielilävistys on niin idioottihelppo lävistyksenä kun se ei ongelmoi melkein ikinä, mutta nyt mun kieli on ollut arka jo neljättä päivää. Ja ärtyy tietysti koko ajan enemmän ja enemmän kun puhun päivät pitkät. Onhan tässä päälle neljä vuotta jo onnellista yhteiseloa harrastettu ja ekaa kertaa mietin vakavissani jos olisi aika luopua tuosta kaverista. Taidan kuitenkin odottaa kun se ei enää äksyile ja mietin sitten, kun unohdan helposti viikoiksi tuon suussa olon nykyään, niin tottunut siihen olen.


Tullut siihen tulokseen, että ehkä tää non stop kaaos mun huoneessa on vain artistic touch eikä siitä välttämättä tarvitsisi hankkiutua eroon. 


Ikävöinyt Pariisia taas. Voisinko kehittää uuden urasuuntauksen kaukokaipuusta?


Ikävöinyt mun maailman parhaita Pariisi-kavereita ihan tuskaisesti. Sain tänään niin ihanan mailin yhdeltä, ettei tosikaan ja toisen kanssa höpötettiin melkein pari tuntia skypessä toisen odottaessa connecting lentoa Arlandalla. "Sä voit hengailla siellä linjalla, mä laitan sut tänne laukkuun siksi aikaa kun meen turvatarkastuksen läpi". Jos jonkun ihmisen kanssa kasvaa vuoden aikana kyljestä kiinni sillä tavalla, että puolet uusista tuttavuuksista luulee teita siskoksiksi, siitä on aika vaikea päästää irti ihan noin vaan. 


Hyväksynyt, että pari ihmistä on tällä hetkellä vain ihmisiä, jotka I used to know. Ja ymmärtänyt, että parempi näin. Vielä kun joku kertoisi sen mun sydämmelle. (Vihaan muuten tota biisiä koko sydämmestäni. Aiheutan aika huvittuneita reaktioita ihmisissä kun tän biisin ekoista sävelistä saan kamalan kohtauksen ja hyökkään radiolle kääntämään kanavaa. En oikein tiedä edes miksi, mutten vain voi sietää tätä, enkä edes muista koska viimeksi joku biisi olisi nostanut karvat näin pahasti pystyyn.


Tullut siihen tulokseen, että Tampere on ihan ok, mutta tällä hetkellä tää kaupunki on mulle se kotikoti, lapsuuden koti. Tänne on kiva tulla takaisin, mutta mulla ei ole täällä mitään niin pysyvää, että tänne oikeasti haluaisin jäädä. Oli pelottavaa tajuta tuo, mutta totta se on. 


Tajunnut että: one way or another, everything is gonna be alright. I can't think every minute of every day how I miss some place and how I was happy there. The truth is, I want to be happy but I'm sure I can find my happiness either in Finland or in France. I need to get over this whole denial shit that I have  going on right now and move on, find the reasons to be happy here. I need to find a way to love Finland not just as my home but also as my future. Long distance love doesn't work.

ps. kaikki kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti